Het gezicht achter Nabestaandenzorg

De Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam is opgericht op 28 mei 2018. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door een uitvoerend bestuurder Marion Hermans en een toezichthoudend bestuurder mr. Rudolf van Caspel.


Marion Hermans

Ik ben op 7 mei 1964 geboren in Heerlen als oudste in een gezin met één zusje. Daar is de kiem gelegd van wat mijn passie zou worden: organiseren en beheren. Na mijn opleiding aan het Sint Jans College te Hoensbroek heb ik verscheidene organisatorische en ondersteunende functies bekleed in de gezondheidszorg, met name binnen de revalidatiezorg.

Ook heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van relatiecounselling, management support, professional organizing en nabestaandenzorg. Tevens heb ik de leergang Levensexecuteur/toezichthouder bij Novex-executeur gevolgd.

In mijn specialisatie als nabestaandenbegeleider sta ik u bij in een tijd van verlies en rouw. Hierbij ondersteun ik u preventief in het opstellen van een levenstestament en na het overlijden in het afhandelen van de nalatenschap en het opruimen van de persoonlijke bezittingen en/of de woning van de overledene.

In mijn functie als bestuurslid van het Landelijk Platform voor Nabestaandenzorg maak ik mij sterk voor een continue verbetering van de kwaliteit van nabestaandenzorg in Nederland.

Professional organizer

Als professional organizer begeleid ik u bij het structureren en opruimen van uw huis, uw administratie en uw digitale informatie waardoor u meer rust, ruimte (letterlijk en figuurlijk) en energie zult krijgen. Extra energie om te besteden aan dingen die voor u van belang zijn en die vaak te lang zijn blijven liggen. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat er voor u nodig is om de keuzes te maken die bij u passen.


Mr. Rudolf van Caspel

Ik ben opgeleid in het Nederlands recht en volgde onderwijs in het fiscaal en notarieel recht. Ik heb ruime ervaring op het gebied van het erfrecht en estate planning en heb een aantal publicaties op mijn naam staan. Sedert mijn pensionering schrijf ik een column over erfrechtelijke en verwante kwesties. U kunt die lezen onder de link columns op de homepage.


Aangesloten bij

Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam is aangesloten bij:

Partner Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam Partner Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam Partner Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam Partner Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam Partner Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam


Samenwerkingspartner

Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam werkt samen met:

Partner Stichting Nabestaandenzorg AmsterdamPartner Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam